TVKladovo 现场直播

电视频道:TVKladovo

国家: 塞尔维亚

类别: 当地电视

0 / 5

0 投票

TVKladovo 观看流媒体直播

Radio Televizija Kladovo krenula je sa radom septembra 2003.godine. Kada smo počeli da radimo imali smo jasnu viziju – da budemo hroničar života u opštini Kladovo i da postanemo deo života svojih gledalaca.
Naše temeljne vrednosti i oslonci u realizaciji su poverenje gledalaca čije potrebe i zahtevi nas motivišu za redovno i svakodnevno praćenje svih aktuelnosti iz grada, kao i poverenje i podrška poslovnih partnera.
Dodelom dozvole za emitovanje programa na lokalnom nivou za opštinu Kladovo od 2008.godine televizija Kladovo ostaje kao jedini emiter na ovim prostorima.
Dobijanjem dozvole za emitovanje celokupnog programa na lokalnom područiju na vremenski period od osam godina na lokaciji Kulma podignut je stub veličine 25 metara kako bi se zadovoljili profesionalni standardi zemaljske radiodifuzije.

国家

  • Radio Televizija Brus d.o.o. obuhvata tri medija, radio, televiziju i internet stranicu. U skladu sa statusom lokalnog emitera, a na osnovu Dozvole izdate od strane REM-a, Radio

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Студио Б је радио-телевизија из Београда, Србија. У периоду од 2007. до 2014. њен директор је био Александар Тимофејев.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • РТС 2 српска је државна телевизија, која је саставни део Радио-телевизије Србије основана 23. августа 1958. као први телевизијски програм у Србији који се емитује у боји.

    4.3 из 5

    11 голосов