Manisa Medya TV 现场直播

电视频道:Manisa Medya TV

国家: 火鸡

类别: 当地电视

0 / 5

0 投票

Manisa Medya TV 观看流媒体直播

Manisa'nın ve Türkiye'nin her noktasından, Dünya'nın birçok ülkesinden izlenebilen Manisa Medya TV. Dünyanın Manisa'yı izlediği tek ekran Manisa Medya Tv. Özgün, özgür, Manisa'ya münhasır yayınlarıyla izlenen ve takip edilen yayın kuruluşu. Yayın hayatına başladığı 2014 yılından beri yaptığı özel ve özgür yayın anlayışıyla keyifle izlenen Manisa Medya Tv. Yerel televizyonlar arasında farklı olmanın haklı gururunu yaşıyor. Mütevazi yayın anlayışı ile izleyicisiyle ekranda ve sosyal paylaşım sitelerinde buluşan Manisa Medya Tv. Yayınlarıyla insan hayatına dair ne varsa ekranda buluşturuyor.

国家

  • Kanal 7, Yeni Dünya Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır. Kanal 7'nin genel yayın yönetmeni Zahid Akman'dır.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ulusal Kanal, ulusal çapta yayın yapan bir televizyon kanalı. Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Cengiz'dir. Vatan Partisi'ne yakınlığı ile bilinir.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • a2, 16 Kasım 2016 tarihinde yayın ilk sinyallerini verip test yayına başlamıştır. Asıl yayınına 28 Kasım 2016 Pazartesi günü başlamıştır. İlk kanalın yayına geçeceğinin duyulduğu

    4.3 из 5

    11 голосов