ZIK 现场直播


ZIK 现场直播

电视频道:ZIK

国家: 乌克兰

类别: 新闻电视

4.6 / 5

5 投票

ZIK 观看流媒体直播

Z — український телеканал, наповнений корисною інформацією та практичними порадами для всієї родини. Орієнтований на жіночу аудиторію та водночас цікавий для всієї родини. До медіа-холдингу ZIK входять телеканал ZIK та інформаційне агентство «Західна інформаційна корпорація».
ІА ZIK було утворено ще влітку 2004 року. Це перше інтернет-агентство у Західній Україні. Сьогодні воно входить до 15 найбільш відвідуваних сайтів України у категорії електронних ЗМІ. ІА ZIK широко й об’єктивно відображає інформаційні процеси в західному регіоні України.
Середні показники сайту за добу (bigmir.net, i.ua): 150-200 тис – відвідувачів (хостів), 800 тис - 1 млн переглядів сторінок (хітів).

国家

  • CNL — це найбільша християнська телемережа, яка веде мовлення практично у всіх країнах світу, ретранслюється в Інтернеті, більш ніж в 400 кабельних мережах і ефірних станціях.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Національна телекомпанія України «Полтавська регіональна дирекція «Лтава» — полтавська обласна державна телерадіокомпанія, головний регіональний медіамовник Полтавщини. Датою, від

    4.3 из 5

    11 голосов

  • МЕГА — український загальнонаціональний науково-популярний телевізійний канал. Входить до складу медіахолдингу Inter Media Group. Заснований 2005 року. Канал транслює пізнавальні

    4.3 из 5

    11 голосов