Argeș TV 现场直播

电视频道:Argeș TV

国家: 罗马尼亚

类别: 当地电视

4.6 / 5

6 投票

Argeș TV 观看流媒体直播

Argeş Tv, singura televiziune locală din Piteşti cu program propriu 24 de ore, este recepţionată în 6 oraşe din judeţul Argeş: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel, Ştefăneşti şi Topoloveni. Argeş TV se recepţionează prin 4 reţele de cablu: RDS & RCS, TVCS, CLARION TV şi AKTA TV.
Prin reţeaua de cablu RDS & RCS, care deserveşte cea mai mare parte a judeţului Arges, televiziunea Argeş TV se recepţionează în oraşele: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel şi în zona rurală adiacentă, respectiv: Mărăcineni, Bascov, Bradu, Oarja.

国家

  • Kiss TV este un post de televiziune cu specific muzical, care se adresează tinerilor cu vârsta între 18 și 30 de ani, parte a grupului Antenna Group, ce funcționează în România.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Național TV este o televiziune particulară comercială din România, înființată de frații Ioan și Viorel Micula în anul 2003, acționari principali în compania European Drinks. Prin

    4.3 из 5

    11 голосов

  • VTV este un post national de televiziunea ce emite din Ramnicu Valcea incepand cu data de 27 februarie 2008. Grila de programe conţine ştiri locale, regionale, naţionale, emisiuni

    4.3 из 5

    11 голосов