Credo TV 现场直播

电视频道:Credo TV

国家: 罗马尼亚

类别: 宗教

4.6 / 5

5 投票

Credo TV 观看流媒体直播

Credo TV produce şi difuzează prin canalele sale de televiziune şi prin internet, programe cu un continut explicit creştin, prin care Isus Hristos este proclamat fără echivoc Domn si Mântuitor şi prin care ne adresăm românilor de pretutindeni făcându-le cunoscut vestea bună a mântuirii prin jertfa Lui.

Va invităm să vă alăturaţi eforturilor noastre, să deveniți parteneri ai misiunii de răspândire a Evangheliei lui Isus până la marginile pământului, misiune pentru care există CREDO TV!

国家

  • Canal7 este o stație de televiziune difuzată în Baia Mare, România, oferind spectacole de știri și divertisment. Ca parte a TL +, Canal7 produce și difuzează videoclipuri

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Televiziunea TA online unde se vad cele mai noi videoclipuri muzicale cu artistii tai preferati! Asteptam dedicatiile si preferintele voastre muzicale NON STOP la ...

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Într-un sfert de veac echipa TELE M Iaşi a reuşit să devină un etalon de profesionalism în presa din Moldova, zona în care emite şi de unde se alimentează cu informaţii proaspete.

    4.3 из 5

    11 голосов