Rákosmente TV 现场直播

电视频道:Rákosmente TV

国家: 匈牙利

类别: 当地电视

4.6 / 5

5 投票

Rákosmente TV 观看流媒体直播

A Rákosmente TV 2010. július 1-jén indult. Televíziónk adása Budapesten a XVII. kerületben, illetve Ecseren a Telekom digitális, a DIGI TV analóg és digitális, a UPC digitális hálózatán, valamint interneten élőben is nézhető honlapunkon. Hetente három alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken jelentkezünk új műsorokkal, a többi napon ismétlések és képújság látható csatornánkon.

Tematikus magazinműsoraink mellett 19 órai kezdettel a Rákosmenti Krónika számol be a kerület és a térség legfontosabb közéleti, politikai, gazdasági, kulturális és sporteseményeiről.

国家

  • A Trió-TV-Dunántúl (Trió-Média-Dunántúl Kft.) Vas megye Északi és Győr-Moson-Soporon megye dél-nyugati részén látható a PR Telecom hálózatán, a Kőszegi fejállomáshoz tartozó

    4.3 из 5

    11 голосов

  • A TV13 a XIII. kerület helyi televíziója, amely a kerületben minden kábeltelevíziós társaság (UPC: analóg és digitális), Telekom IPTV és Digi kábeltv hálózatán nézhető.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • A Fehérvár Médiacentrum Székesfehérváron és vonzáskörzetében élő több tízezer ember számára szolgáltat naponta híreket. A Fehérvár TV elsősorban a helyi hírek szállítását, és a

    4.3 из 5

    11 голосов