AGRO TV 现场直播

电视频道:AGRO TV

国家: 保加利亚

类别: 当地电视

4.6 / 5

5 投票

AGRO TV 观看流媒体直播

Агро ТВ е нова медия специализирана в областта на селското стопанство и агробизнес, която си поставя за цел да поднася ежедневно качествени, актуални новини и информация в помощ на производителите от всички сектори – земеделие, животновъдство, пчеларство, рибарство и др. Съчетавайки най-новите достижения на модерните технологии ще се стремим да осведомяваме нашите зрители за новостите в различните сектори и развитието на пазарите.
Агро ТВ е ключов и мащабен проект на АГРОМЕДИЯ ГРУП, водеща медия за компанията. Достига до всяко българско домакинство по кабел и сателит. Сборната ѝ зрителска аудитория е 1,2 млн. души.

国家

  • Вест ТВ (VTV) е първата частна телевизия в България с екологична тематика, акцентираща върху проблемите на околната среда, на Земята като екосистема, на хората, като фактор,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Фолклор ТВ е първата и единствена национална фолклорна телевизия, която представя най-добрите музика, песни, танци и изпълнители от всички етнографски области на България.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • The Voice е сред най-успешните европейски марки и е любим музикален бранд на младите хора в Швеция, Норвегия, Дания и Финландия, а вече и в България. The Voice е българска

    4.3 из 5

    11 голосов