Travel HD 现场直播

电视频道:Travel HD

国家: 保加利亚

类别: 生活方式

4.6 / 5

5 投票

Travel HD 观看流媒体直播

Травъл ТВ e първият български телевизионен канал, посветен на туризма, световната култура и на пътешествията. От 1-и ноември 2015-а телевизия Travel HD пуска 24-часов fullHD канал за реклама на България и нейните природни и културни забележителности, туристически възможности и изключителна красота. Каналът ще излъчва кратки филмчета, представящи отделни места и събития, празници и ритуали, традиции и гозби, занаяти и музеи, изпълнители и творци, вдъхновяващи пейзажи и състояния.

国家

  • Алфа (или Alfa) е български телевизионен канал, собственост на политическа партия Атака, представяна от Волен Сидеров. Излъчва предимно обществена и политическа програма. Каналът

    4.3 из 5

    11 голосов

  • bTV е първата частна национална телевизия в България. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвалият до тогава канал на Българската национална телевизия – Ефир 2.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Първата национална Ромска Телевизия в България започна излъчване на 1 юни 2015 г. Програмата на телевизията е музикална, излъчва по интернет и чрез кабелни оператори в България.

    4.3 из 5

    11 голосов